Bos en strand op donderdag

hondenuitlaatservice Den Haag Scheveningen

Door vakanties en blessures iets kleinere groepjes vandaag. Dat maakte de ophaalrondes extra kort en dat was goed te merken.

De ochtendploeg ging daardoor extra vroeg het bos in. Daar werd weer voornamelijk gesnuffeld. Ierse terrier Doutzen had met haar bejaarde benen weinig haast en wist zich – perfect gecamoufleerd voor het herfstbos – telkens goed te verstoppen terwijl wij doorliepen. En als je dan ook nog eens stokdoof bent laat je je dan uiteraard niet roepen. Gelukkig vonden we haar telkens terug. De paadjes tussen de speelplekken bleef ze verder toch maar even gezellig aan de lijn…

De middagploeg had minder miezerig weer dan de ochtendploeg en ging aan de slag in de duinen. Het was er steenkoud, veel kouder dan verwacht, en om een beetje warm te blijven hadden we er stevig de pas in. Dat zorgde er tevens voor dat de club gezellig bij elkaar bleef en alle vieze dingensnuffelaars niet in de verleiding kwamen af te dalen naar het strand. Moe, voldaan en heerlijk vroeg kwamen we bij de bus terug!

  • De ochtendploeg

  • De middagploeg