Meewandelen op vrijdag

oostduinen

Deze vrijdag werd er gezellig een dagje meegewandeld.

De ochtendploeg kreeg bezoek van Benny’s baas Mike die samen met hun pas (uit hetzelfde Spaanse asiel als mijn eigen Rinus) geadopteerde hond Grace meewandelde. Dat werd een leuke wandeling, heen over het strand, terug door de uitlopers van de Oostduinen. Grace leek het behoorlijk naar haar zin te hebben (en Benny zeker niet minder!).

De middagploeg pikte onderweg naar de Zandmotor husky Zoey met bazin Barbara op die gezellig een halve ronde meewandelden voordat ze samen hardlopend via het strand naar Den Haag terugkeerden. Zoey had het met bazin in de buurt zichtbaar beter naar haar zin dan met eerdere minder geslaagde proefwandelingen met alleen die griezelige Mister Dog.

Zandmotor

  • De middagploeg geniet op de zandmotor

Nadat Zoey en Barbara aan de horizon waren verdwenen sloot – zoals inmiddels gebruikelijk – Mechelse herder Sjef zich samen met enkele huisgenoten aan bij de roedel. Sjef vond (groepen) andere honden soms een beetje spannend en het is echt fantastisch om te zien hoe hij zich inmiddels geheel ontspannen in onze (niet bepaald aller makkelijkste en/of sociaal meest geslaagde) vrijdagmiddagploeg beweegt.

Na al deze fysieke en sociale topprestaties keerden we moe en voldaan huiswaarts om te genieten van een welverdiend weekend!

  • De ochtendploeg, Scheveningen / Wassenaar

  • De middagploeg, Zandmotor / Monster