Een dinsdag in de Scheveningse Bosjes

dinsdag

De weersomstandigheden joegen ons vandaag de Scheveningse Bosjes in.

We hadden de hele dag hulp van Benjamin die al veel ervaring heeft met het uitlaten van honden en een keertje met een hele roedel op stap wilde. Dat ging helemaal fantastisch, hij kende binnen no time iedere hond bij naam, had direct door als er een hond even verdwenen was, zorgde dat iedereen aandacht kreeg en het naar zijn/haar zin had en hield de hele boel keurig netjes bij elkaar. Er zijn uitlaatservices die het slechter doen!

Twee zeer geslaagde wandelingen – vooral ook voor Nina die eigenlijk maar één keer mee had gemoeten – alleen voor Luana was het allemaal iets minder leuk maar dat kwam doordat er ergens rond het bos al oud & nieuw werd gevierd…

  • De ochtendploeg

  • De middagploeg