Dit was de vrijdag

vrijdag

De ochtendploeg ging voor de gezelligheid na een hele week strandwandelingen het bos in. De in eerste instantie gezellige wandeling kreeg echter een bizarre wending toen we een SOS ontvingen voor assistentie bij de reanimatie van een hond elders in het bos. Dit verhaal liep helaas niet goed af. Geheel uit het veld geslagen verlieten we eerder dan gepland het bos weer. Vijf seconden video, meer is er niet van de ochtendsessie…

De middagploeg ging op het Monsterse strand aan de slag en kreeg gezelschap van de bazin van Marie die nu wel eens met eigen ogen wilde zien wat Marie eigenlijk allemaal uitspookt op zo’n vrijdagmiddag. De honden die er zin in hadden, het mooie weer en het zonnige gezelschap zorgden voor een geweldige afsluiter van de week. De helft van de beelden in het filmpje zijn geschoten door de bazin van Marie, u kunt vast raden welke helft…

  • De braveriken van de ochtendploeg

  • De onstuimige belhamels van de middagploeg