Drukke dinsdag

Mister Dog - hondenuitlaatservice Den Haag

Het was weer warm vandaag. Het lijkt erop dat de honden er een beetje aan beginnen te wennen maar voor de zekerheid hielden we de wandelingen nog even kort.

We begonnen met een behoorlijk volle ochtendploeg in de Scheveningse Bosjes. Best een uitdaging met de onstuimige dinsdagochtendclub die op het strand al nauwelijks te handelen is, in het bos was het nog iets harder werken. Mensen in het bos begonnen zich bijvoorbeeld na verloop van tijd toch af te vragen wat er met die kale meneer aan de hand was die de hele tijd TULP! roepend door het bos liep. Niet dat Tulp zich daar wat van aantrok overigens… Afgezien van wat reputatieschade kijken we terug op een geslaagde boswandeling.

De middagploeg was door omstandigheden extra groot en ging voor een zwempartijtje naar de Zandmotor. Omdat we met een half geriatrisch gezelschap op pad waren liepen we niet te ver en hebben we ons vermaakt rond de kleine lagune. De usual suspects konden zich daar naar hartenlust uitleven terwijl de oudjes lekker een beetje pootje baadden, iedereen blij!

  • De ochtendploeg

  • De middagploeg