Even voorstellen…

Even voorstellen, Suus

Hallo allemaal, Suus is de naam, raszuivere kooiker van de vrolijke ondersoort en ik ben nét 1 jaar oud geworden.

Mister Dog kwam mij eigenlijk vorige week al een keer halen voor een proefwandeling maar dat was zo onverwacht spannend dat hij me toch maar niet meenam. Gelukkig was er een ingelaste pinksterwandeling waar ik samen met mijn bazin kon aanhaken en toen bleek het gewoon hartstikke leuk te zijn allemaal.

Enfin, vandaag dus voor het eerst alleen mee. Op het stuk naar beneden, de strandopgang af, liet ik direct even zien dat je niet zomaar alles wat er in zo’n intakeformulier is gezet moet geloven, ik maakte er een enthousiast zooitje van aan de lijn, lnksom, rechtsom en keihard naar voren, richting zee. Omdat ik het vorige week nog zo spannend vond moest ik wel nog aan de lijn blijven vandaag – erg streng die Mister Dog – maar gelukkig was dat een extra lange lijn want ik ik hou nogal van het spelen met andere honden.

Eerst maar eens geprobeerd met die grote leip van een Rinus te spelen, die had tenslotte zo lief mijn oren (tot aan het puntje van mijn staart) gewassen in de bus, maar die is niet bijster elegant in zijn motoriek, zeg maar gerust een tikje lomp. Die beagle was dan wat meer van mijn eigen formaat maar man wat maakt dat ding een herrie en volgens mij heeft hij ook de gloeilamp niet echt uitgevonden.

Puggle Rosie bleek echter een leuke match, de rest van de wandeling heb ik heel leuk met haar gespeeld. Zelfs zo leuk dat ik volgende keer helemaal los mag van Mister Dog. Die volgende keer is al aanstaande maandag, daar ga ik het hele weekend naar uitkijken. Tot dan!

One thought on “Even voorstellen…

Comments are closed.