Woensdag in de bosjes

scheveningse bosjes

Omdat het niet helemaal duidelijk was hoeveel neerslag we voor onze kiezen zouden krijgen stond er vanmorgen voor de zekerheid een boswandeling op het programma. Die neerslag viel gelukkig reuze mee en we hebben relaxed gewandeld en vooral veel gegraasd. Verder heeft Milo alle bossages geïnspecteerd, had Joep Roka op sleeptouw, deden Rinus en James een wedstrijdje wie er het vaakst op volle snelheid in de lijn tussen Joep en Roka kon rennen, wisten we Scharrel van scharrelen af te houden, heeft hij daardoor wel anderhalf pond frolicjes op, stopte Bijke niet met kwispelen, had Hachi mij op sleeptouw en waren Belle en Tjappi zoals altijd onafscheidelijk.

Omdat ondergetekende weer eens wordt bijgeschoold vandaag – ik post dit snel even in mijn pauze – mocht de middagploeg met Erik op pad. Ook die deed de bosjes aan en stuurde onderstaande sfeerplaatjes vanuit het bos.

  • De woensdagochtendploeg

  • De woensdagmiddagploeg