Even voorstellen…

even voorstellen james

Hallo mensen, ik mag me eindelijk even voorstellen, James is de naam!

IK ben een weimaraner van ruim vijftien maanden en kom voortaan de woensdagochtendploeg versterken. Ik was eigenlijk vorige week al voor het eerst mee maar die wandeling kunnen we maar beter snel vergeten. Vandaag had ik me voorgenomen om me van mijn beste kant te laten zien. Bij het ophalen twijfelde ik even of ik misschien niet beter op dit voornemen kon terugkomen maar toen ik eenmaal (onder lichte dwang) door Mister Dog in de bus was getild ging de knop definitief om maakte ik er het beste van.

Het aangelijnd lopen ging geloof ik nog niet helemaal van een leien dakje maar ik mocht gelukkig al snel los (voor de zekerheid wel met zo’n lange lijn achter me aan) en toen begon het feest. Ik heb gespeeld, gerend, gespeeld, gerend, gespeeld en gerend totdat we allemaal weer aangelijnd werden om terug naar de bus te gaan, helemaal te gek vond ik het!

Volgens Mister Dog deed ik het ‘voorbeeldig’ en mag ik volgende week helemaal voor het echie los, zónder lange lijn. Ik heb er nu al zin in, tot dan allemaal!