Even voorstellen…

even voorstellen rosie puggle

Hallo, Rosie is de naam!

Ik ben een puggle (pug/mops x beagle) van bijna zes jaar oud. U heeft mij misschien vorige maand al een keer in een filmpje voorbij zien komen toen ik mee mocht voor een proefwandeling. Die proefwandeling was super geslaagd maar dat lag ook in de lijn der verwachting omdat ik al heel veel ervaring heb met een uitlaatservice. Mijn vorige uitlaatservice ging er echter mee stoppen en nu mag ik vanaf vandaag met de club van Mister Dog mee. Handig, want die woont vlakbij!

Vandaag was het extra leuk want we gingen naar het strand en dat vind ik echt GE-WEL-DIG! Ik begon op de parkeerplaats al enthousiast te trekken en hield daar pas mee op toen we beneden op het strand los mochten. Daarna begon de lol pas echt en heb ik bijna de hele wandeling schuin achter Mr Dog gelopen zodat ik zijn voertasje perfect in de gaten kon houden. Tussendoor vond ik nog wat stokken die ik allemaal netjes kapot heb gemaakt en speelde ik met Rinus, die grote Spaanse slungel.

Ik ga straks thuis meteen op de weegschaal staan om te kijken of al dat gewandel al heeft geholpen en volgende week dinsdag mag ik alweer mee. Tot dan!