Vrijdag

vrijdag

Met de ochtendploeg kozen we ervoor om ├ęcht te wandelen, wel lekker op ons gemak in de zon. We maakten kilometers langs de vloedlijn totdat we de eerste Wassenaarse afvalbak tegenkwamen. Na het afwerpen van wat ballast keerden we om en slenterden met lichte tegenwind in omgekeerde richting. Heerlijk was het!

De middagploeg sloeg bij gebrek aan parkeerplaats de normale Zandmotor-routine over en ging een keer het Monsterse strand op. We wisten ons onder een blauwe hemel prima te vermaken in en om de strandduintjes. Dat het voertasje de laatste wandeling van de week altijd leeg moet was een plezierige bijkomstigheid die de troepen ook nog eens goed bij elkaar wist te houden. Tegen het einde van de wandeling zagen we een politiewagen met zwaailichten aan langs de duinrand zagen rijden, even later gevolgd door een KNRM voertuig met grote haast. Dit was het signaal om iedereen snel aan te lijnen om vervolgens op ons gemakje terug te slenteren richting parkeerterrein en weekend.

  • De ochtendploeg, Scheveningen

  • De middagploeg, Monster