Een zonnige dinsdagmorgen op het strand

Hondenuitlaatservice Den Haag Scheveningen

De ochtendploeg was op maximale sterkte en had er echt zin. De zon droeg ook haar steentje bij wat ieders humeur nóg beter maakte dan het al was. Nadat we snel nog even aangelijnd met een hele grote boog om een mevrouw* met hond waren gelopen ging de bende los en kon het feest beginnen. Het werd een geweldig geslaagde wandeling. Misschien wel de beste wandeling van 2020!

*Mevrouw filmde permanent met haar telefoon hoe haar hond – en de eigenaren van andere honden – problemen moesten zien op te lossen die ontstonden doordat zij met de werpstok in haar andere hand telkens de bal in de richting van andere honden gooide. Bijzonder… Wij mijden dergelijke sociale experimenten als de vallende ziekte.

Op de terugweg sloot collega Els nog even aan met twee honden, waarvan er één – uiteraard die van haarzelf – de hele boel aan het muiten kreeg, geboefte!