Dagje strand op dinsdag

uitlaatservice Zwarte Pad Scheveningen

Met lichte vertraging de filmpjes van gisteren.

    Enkele hoogte punten:

  • Onze jonge Blom Tulp was in de ochtendploeg weer zodanig in trek bij de heren dat ik stevig moest ingrijpen om het voor iedereen gezellig te houden. Uit lijfsbehoud wandelde zij het laatste stukje aan de lijn (niet haar grootste talent overigens…)
  • Bij aankomst met de middagploeg wist Gijs ‘m bij het openen van de huurbus (zonder veiligheidshekjes) direct te smeren richting strandopgang. Geschrokken door zijn eigen actie en mijn stemverheffen liet hij zich daarna niet meer aanlijnen waarop ik hem langs slinkse wegen moest besluipen, waar hij ook weer van schrok. De eerste helft van de wandeling liep hij daarom gezellig aangelijnd aan zijn grote vriend Joep. Pas nadat hij vijf maal achtereen samen met Joep een brokje was komen halen was hij weer relaxed genoeg om los te kunnen.
  • De strandtenten zijn bijna weg. De laatste containers bij ’t Puntje waren vanmiddag al vertrokken, nog één strandtent te gaan en dan lopen kunnen we weer veeel eerder los op het strand. Leve de winter!

  • De ochtendploeg op het strand

  • De middagploeg op het strand