Paardenmeisjes op woensdag

hondenuitlaatservice Den Haag Scheveningen

Een woensdag met twee unieke ontmoetingen met paardenmeisjes.

De eerste was met de ochtendploeg op het strand bij het Zwarte Pad. Ik zag twee amazones aankomen en maakte direct haast met het aanlijnen van de doorgewinterde paardenjagers. De dames hielden hun paard in en passeerden ons pas toen de roedel zichtbaar onder controle was. In het voorbijgaan zei een van hen “dankjewel!”. Ik was met stomheid geslagen.

Het tweede incident had plaats op het duinpad in Monster toen we net met de middagploeg van de Zandmotor afkwamen. We lopen daar gelukkig sowieso altijd netjes aangelijnd. Vanuit tegenovergestelde richting kwamen ons wederom twee paardenmeisjes tegemoet. Voordat we het fietspad overstaken hielden ze netjes in aan de overkant zodat wij even een stuk naar rechts konden uitwijken. vervolgens konden de dames ons veilig passeren. In het voorbijgaan zei de achterste vriendelijk “dankjewel!”.

Misschien komt het toch ooit nog eens helemaal goed met de wereld!

  • De ochtendploeg

  • De middagploeg