Woensdagochtend in de bosjes

Mister Dog hondenuitlaatservice Den Haag Scheveningen

We gingen vanmorgen wat vroeger op pad om in drukker verkeer dan normaal terecht te komen en uiteindelijk slechts een kwartiertje vroeger bij het bos aan te komen. Gelukkig is het in de bus goed uit te houden, de airco kan het nog makkelijk bijbenen allemaal.

Vandaag mocht Spaanse waterhond Decaf voor het eerst zonder bazin mee. Spannend..! Vooral het ophalen; er werd even flink geblaft naar die kale meneer die ineens in de tuin stond maar nadat die eigenlijk wel mee bleek te vallen was het ook geen probleem om zonder aarzelen in een bus vol honden te springen. Deze eerste wandeling deden we voor de zekerheid nog even aan de lijn, volgende week mag Decaf knallen en stelt ze zich direct even netjes aan u voor.

De – ingekorte – wandeling was gezellig. Collega Jille had ons via de app al gewaarschuwd dat er verderop in het bos een kinderuitlaatservice zat te picknicken, daar zijn we om begrijpelijke redenen maar bij uit de buurt gebleven. Slingerend over de donkerste olifantenpaadjes zijn we naar de waterpomp en terug gelopen. Onderweg vonden we op de kleine zandvlakte een dode meneer die, weliswaar in een parallel universum, toch nog bleek te leven. Ook die hebben we verder maar gelaten…

One thought on “Woensdagochtend in de bosjes

Comments are closed.