Woensdagmorgen, Zwarte Pad

Hondenuitlaatservice Scheveningen den Haag Mister Dog

De ochtendploeg had vandaag bezoek.

Spaanse waterhond Decaf had haar bazin meegenomen om een keertje te komen proefwandelen. Decaf wil graag een beetje werken aan haar groepsskills en dan is de beregezellige woensdagochtendploeg natuurlijk de aangewezen club om bij aan de slag te gaan. Zij bewoog lekker ontspannen door de roedel maar keek nog even de gato uit de árbol waar het echte sociale contacten betreft. Wij hebben de indruk dat dat wel goed gaat komen, de frolic-momentjes werden in ieder geval direct begrepen. Volgende week mag Decaf dan ook al gewoon voor het echie!

Door alle gezelligheid heb ik nauwelijks iets gefilmd, een hele beknopte impressie ditmaal:

One thought on “Woensdagmorgen, Zwarte Pad

Comments are closed.