Bailey’s verjaarspartijtje

baileys verjaarspartijtje

Feest vandaag in de ochtendploeg!

Bailey vierde zijn 11e (elfde!!) verjaardag en had de hele ochtendploeg uitgenodigd voor een speurfeestje op het strand. De speurtocht voerde ons eerst langs de vloedlijn waar we op zoek moesten naar aangespoelde zaken die voor eetbaar zouden kunnen doorgaan. Via het strand kwamen we vervolgens in de duinen terecht waar gespeurd werd naar door recreanten achtergelaten eetbare zaken. De speurtocht was een daverend succes, temeer daar hij gewonnen werd door het feestvarken zelf!

hondenuitlaatservice den haag

Eenmaal terug bij de bus hebben we nog uit volle borst gezongen en wachtte ons nog een heerlijke traktatie. Daarna werd iedereen weer thuisgebracht.

Van harte gefeliciteerd Bailey, en dat je nog maar vele jaren met ons mag speuren!