Maandagmorgen op het strand

maandagmorgen

Een druilerige strandwandeling met de maandagochtendploeg.

Eigenlijk zouden we de tweede verjaardag van Finn vieren deze morgen maar al vroeg in de wandeling besloot meneer zijn eigen feestje te ontvluchten en er – samen met zijn gabbers – tussenuit te gaan, achter de paarden aan, all the way to Wassenaar. Pas tegen het einde van de wandeling verschenen er weer vier stipjes aan de horizon. Die stipjes mochten de wandeling aan de lijn afmaken.

De andere verjaardag die we eigenlijk zouden vieren deze morgen was de zesde van Nina. Nina weigerde echter te participeren in de hoofdactiviteit van vandaag: iedereen aanlijnen ivm aanstormende paardenmeisjes. De concurrentie moest er zelfs aan te pas komen om haar te vangen en aan te lijnen. Ook haar feestje is tot nader order uitgesteld.

Terug gingen we door de (paardenvrije) duinen waar we nog drie ree├źn spotten. Die zorgden samen met eerder genoemde twee paarden toch een beetje voor een ‘big five’ gevoel deze jachtsessie…

One thought on “Maandagmorgen op het strand

Comments are closed.