Afscheidswandeling Spook

hondenuitlaatservice Bosjes van Zanen Clingendael

Er was niet alleen maar tropische vrolijkheid de afgelopen dagen, maandagmorgen namen we namelijk afscheid van Spook.

Spook verhuist naar een piepklein vissersplaatsje ver voorbij de grenzen van ons ophaalgebied.
Het zal saai worden in de ochtendploeg zonder onze eeuwige gangmaker, wij kunnen ons er nog even helemaal niets bij voorstellen. Omdat Spooky nogal reislustige baasjes heeft woonde ze ook nog eens parttime in huize Dog, ook daar zal ze gemist worden. Moeten we al die afstandsbedieningen zelf opeten vanaf nu.

Niemand meer die in het bos andere honden (en hun bazen) de stuipen op het lijf weet te jagen door – ondanks een keihard ‘blijf hier’ – er met medeneming van een halve roedel op af te stuiven. Spook, heldin van de roedelpubers, als Spook (ongeoorloofd) in de duinen de konijnenjacht inzette puberden er altijd wel een aantal gezellig achteraan. Spook was sowieso ongekend populair in de roedel, Spook speelde met iedereen, non stop, altijd.

We beleefden veel wilde avonturen met haar. Haar pubertijd kostte ons een jaar van ons leven, niet te handhaven gewoon, weglopen, moeilijk ver, op het strand achter de paarden aan tot over de horizon, kilometers achter de konijnen aan in Meijendel, muizen jagen in de Scheveningse Bosjes, op de 200 meter lange uitlaatstrook bij Mister Dog altijd als we naar huis gingen snel nog even helemaal naar de andere kant rennen om daar breedgrijnzend te gaan zitten poepen, bange honden – soms letterlijk – het bos uitjagen.

Spook

  • En natuurlijk topmodel in Mister Dogs best bekeken foto ooit met inmiddels meer dan zesduizend views!

Bedankt voor alle avonturen Spooky, veel geluk in je nieuwe woonplaats, we gaan je missen!

Zwarte Pad | ochtendploeg | Spook & Luka

Zwarte Pad | ochtendploeg | Spook

huskies

Roka neemt een hap uit Spook

Sita en Spook

Spook

Spook