Warme start van de week

warme start

Het plan was om vanmorgen extra vroeg in het bos te zijn om de ergste warmte voor te zijn.

Helaas was dat ons niet gegund. Talloze wegafsluitingen op de ophaalroute maakten dat we zelfs later dan normaal bij de laatste hond in Scheveningen aankwamen.

Alsof we nog niet laat genoeg waren belde de school van mijn zoon met de mededeling dat die zich niet helemaal lekker voelde* en graag naar huis wilde… Gelukkig woont de laatste hond letterlijk om de hoek bij school en konden we (inmiddels op de hoogte van alle wegafsluitingen) een nieuw snelheidsrecord op de route school-huis vestigen. Een half uur later dan gepland kwamen we uiteindelijk bij het bos aan. daar was het inderdaad al lekker warm. Er werd dan ook heel rustig gewandeld, weinig gerend, de waterpomp was extra populair en op de speelplekken groef iedereen zich direct in het koele zand in. Daarom, en omdat we wat tijd hadden in te halen, hebben we de wandeling lekker ingekort en zijn op tijd weer het bos uitgegaan.

*niet heel vreemd, de arme jongen kreeg gisteravond namelijk tijdens het klussen een flinke plank op zijn hoofd, gezicht zwaar gehavend en een grote bult op zijn kop…