Grijze nevel en groene blob

Grijze nevel en groene blob

Door een logeerpartijtje en enkele last minute spoedgevallen in de opvang was het een drukte van jewelste vandaag. Zo druk dat we de boel een keer over drie wandelingen moesten verdelen, te weten twee strandwandelingen en een boswandeling.

De ochtendploeg (+opvang) kwam op een mistig strand dat vol groene ‘blob’ lag. Omdat iedereen na 30 seconden al met groene kniekousen rondrende zijn we om erger te voorkomen snel richting duinen gehold, ver van de smurrie!

groene blob

  • Groene blob

De middagploeg liet de groene blob links liggen en wandelde aangelijnd langs alle strandtenten om daarna in de duinen te gaan spelen. Belhamels Charlie & Bennie smeerden ‘m in een onbewaakt ogenblik tóch de blob in en kwamen knalgroen terug. Het kostte enige moeite (en bijna mijn vingers!) om ze na de wandeling weer enigszins te fatsoeneren.

Labrador Penny mocht na lange tijd ivm een knieblessure aangelijnd te hebben gewandeld voor het eerst weer even los. Ik verwachtte dat ze helemaal door het lint zou gaan maar mevrouw hield zich vrij rustig. Wie zich minder rustig hield was beagle Eli die zodra ze los mocht heeel ver de duinen inrende en net deed alsof ze nooit meer terugkwam. Gelukkig was dat laatste een grapje van haar.

De rakkers van de nood, spoed en vakantieopvang gingen (na hun siësta in huize dog tijdens de middagwandeling) op pad in de Scheveningse Bosjes. Omdat we nooit zo laat in de bosjes lopen kwamen we allemaal onbekende honden tegen. Helemaal moe van het kennismaken met iedereen kwamen we weer terug bij de bus na afloop.

De bewegende beelden van vandaag:

vanaf 0:00 ochtendploeg, om 1:48 de middagploeg en om 3:09 de derde ronde met de opvangclub in het bos.

One thought on “Grijze nevel en groene blob

Comments are closed.