Maxx’ verjaarspartijtje

maxx verjaarspartijtje

Feest vanmorgen!!!

Maxx vierde zijn derde verjaardag en had de hele ochtendploeg uitgenodigd voor zijn all-you-can-eat feestje op het strand. Het werd een gezellige boel. Eerst hebben we alle aangespoelde scheermesjes verorberd. Zodra die allemaal op waren hebben we lekker even uitgebuikt en een beetje gespeeld op het strand om vervolgens de duinen in te trekken en ons daar flink tegoed te doen aan de konijnenkeutels.

Volgevreten aanvaardden we de terugtocht richting parkeerplaats waar we bij de bus nog luidkeels hebben gezongen. Voor wie er nog trek had had Maxx als verrassing nog een exquise traktatie van kip en krab in petto.

Geheel verzadigd werd iedereen na afloop weer thuisgebracht.

Het was een geslaagd partijtje Maxx, van harte gefeliciteerd en nog vele leuke wandelingen gewenst namens ons allemaal!