Luna’s afscheidsfeestje

luna
  • Het is nog nooit gelukt Luna in stilstand te fotograferen…

Een tamelijk droevige aanleiding voor een feestje dinsdagmiddag; onze allerknapste liefste blijste viszla Luna wandelde voor de laatste keer mee. Wij moeten haar om stomme roostertechnische redenen (Mr Dog zit té vol 😕😢) laten gaan en voortaan wandelt ze met de roedel van collega Bas mee. Gelukkig kende ze die al omdat ze daar tijdens Mr Dogs zomervakantie ook al mee mocht met de wandelingen.

Het was heerlijk weer – dat hielp – en we hadden voor de gelegenheid twee gezellige dames geregeld die speciaal met ons meeliepen om tijdens de hele wandeling alle honden te knuffelen. De roedel liet zich dat zeer welgevallen en was helemaal Zen. Het werd een opvallend relaxte wandeling waarbij iedereen zich van zijn beste kant liet zien. Ter verhoging van de feestvreugde mocht herderpuber Charlie ook weer eens een keer los in het wild, een en al blijdschap!

Het ga je goed Luna, heel veel plezier in je nieuwe roedel, we gaan je enorm missen – doen we nu al – en hopelijk komen we je nog heel vaak tegen in het bos!