Joep update

joep

Wat een geblesseerde voorpoot leek had volgens de dierenarts meer de schijn van een beknelde spinale zenuw in de nek.

Dit kan meerde oorzaken hebben die niet 123 te achterhalen zijn. Gelukkig lijkt het na een weekje pijnstilling en rust stukken beter te gaan. Meneer loopt weer als een kievit en jaagt zelfs tram 11 weer ouderwets de buurt uit. Vrijdagmorgen mocht hij weer gezellig – aangelijnd – met de roedel mee en dat ging goed. Naar het zich laat aanzien is hij volgende week gewoon weer van de partij.

Wie ook een nekblessure heeft is ondergetekende; Valentijnsdag viel deze week toevallig precies samen met de vervaldatum van de facturen van januari en ik heb mijn nek behoorlijk verrekt met het hoopvol heen-en-weer kijken tussen brievenbus en ons saldo in de ING-app. In beide gevallen betrof dit ijdele hoop…