Even voorstellen…

even voorstellen Luna

Hallo allemaal, Luna is de naam!

Ik ben een labradame van bijna één jaar. Ik stond al een tijdje in de wacht bij de club van Mister Dog en nu ben ik dan eindelijk oud genoeg om mee te mogen. Dat komt qua timing goed uit want ik ben er net uitgeknikkerd bij de vorige opvang omdat ik teveel poep at, pfffff! Nu hoorde ik van de labradors bij Mister Dog dat poep eten daar core business is en dat is een hele geruststelling.

Vandaag mocht ik dus met de ochtendploeg mee naar het strand, dat was hartstikke leuk, ik mocht al heel snel los omdat ik keurig direct reageerde als er iets uit het voertasje kwam. Ik heb heel erg leuk gespeeld met iedereen, vooral Jip de beagle en Tjappi de fries vond ik helemaal de bom, daar kan je goed mee ravotten! Omdat ik om de paar minuten wel een kruimeltje frolic mocht halen bij Mister Dog heb ik alle snacks die op het strand lagen maar gelaten voor wat ze waren, ik was sowieso veel te druk met spelen om al die rommel te eten…

Volgens mij was het wel een geslaagde eerste keer, morgen mag ik alweer mee, ik ben benieuwd wie er dan allemaal in de bus zitten!

  • niet Mister Dogs meest stabiele filmpje (maandagochtend hè…)