Even voorstellen…

even voorstellen Layal Eli

Hallo, ik ben Eli, ik ben een beagledametje van net een jaar en ik mag sinds een tijdje bij labrador Layla wonen.

Chocoladebruine Laya kent u waarschijnlijk nog wel, zij ging vroeger al met Mister Dog mee en is na een langdurige sabbatical weer terug, vanaf vandaag mogen wij samen mee met de roedel.

Ik vond het wel een beetje heel erg spannend allemaal. Mister Dog was gisteravond al even langsgeweest om mij helemaal vol te stoppen met allerlei lekkers maar vandaag liet ik me toch maar niet zomaar aanlijnen, daar hebben we eerst gezellig een kwartiertje voor op de deurmat gezeten met heeel veel koekjes. U moet weten dat ik mensen namelijk een beetje eng vind, logisch want ik ben in een laboratorium geboren en als ik niet na een half jaar was gered zou ik nu voor allerlei nare experimenten zijn gebruikt dus mensen vind ik per definitie hoogst verdacht!!

Toen we eenmaal naar buiten liepen durfde ik mijn staartje wel weer in de lucht te steken en toen Layla zonder aarzelen in die bus vol honden stapte sprong ik er gewoon achteraan, niks engs aan.

We reden direct naar Monster en daar moesten we allemaal aan de lijn om richting Zandmotor te lopen. Ik kon de zee al ruiken en ging zo hard mogelijk vooruit, de rest erachteraan. Op de Zandmotor mocht iedereen los maar ik nog niet, ik moet eerst een poosje wennen zei Mister Dog, iets met ‘langzaam opbouwen en vertrouwen winnnen’ ofzo.

Nu ik toch aan de lijn zat vond ik het ook niet meer zo erg dat ik geaaid werd en een beetje achter mijn oor kriebelen vond ik eigenlijk best leuk. Wel jammer dat van die lijn want ik zou het allerliefst met de andere honden mee de zee in rennen.

Layla deed namelijk niet anders, die was lekker aan het ravotten met haar vriendinnetjes van vroeger, ‘alsof ze nooit is weggeweest’ zei Mister Dog. Ik denk dat ik me – als ik aanstaande dinsdag weer mee mag – iets makkelijker ga laten aanlijnen want dit is eigenlijk hartstikke leuk, tot dan allemaal!

  • Gezelligheid op de Zandmotor

2 thoughts on “Even voorstellen…

  1. Pingback: 2018 - Mister Dog

Comments are closed.