Ginny’s laatste dag met de roedel

ginny's laatste dag
  • vlnr Nanna & Ginny

Een droevige dag voor Mister Dog, Ginny was vandaag voor het aller-allerlaatst mee met de roedel…

Ginny verhuist namelijk aanstonds naar Congo en na snel even Google Maps te hebben geraadpleegd konden we niet anders dan constateren dat dat nét buiten ons ophaalgebied ligt.

Voor de gelegenheid mocht Ginny vandaag bedenken waar we gingen wandelen. Die keuze was snel gemaakt; mevrouw wilde graag ‘s ochtends naar het strand en dan ‘s middags naar het strand. Het werden twee geslaagde afscheidswandelingen.

Met de ochtendploeg liepen we gezellig anderhalf uur op met de roedel van Jorine van Hond & Geluk en dat was echt feest! De middagploeg was ook al een tijdje niet meer op het strand geweest en werd al enthousiast toen de bus het parkeerterrein bij het Zwarte Pad op reed. Ook die wandeling werd een feestje, Ginny ging voor het laatst helemaal los met haar BFF Nanna en de rest deed lekker mee. Iedereen lag dan ook na afloop geheel voor pampus in de bus.

Bedankt voor alle gezellige wandelingen Ginny, het ga je goed in Congo en we hopen af en toe nog eens een update te krijgen hoe het je daar vergaat!