Naar het bos met de donderdagochtendploeg

donderdagochtendploeg

Een flinke roedel deze morgen.

Het plan was om het ivm de warmte lekker rustig aan te doen en een beetje door de schaduw te slenteren. Daar dacht niet iedereen in de roedel hetzelfde over, beagle Jip ging bijvoorbeeld weer als een tornado door het bos en smeerde hem uiteindelijk naar de roedel van Marjolijn van de concurrentie waar hij ook lekker aan het rellen was.

Omdat Jip zodra hij de bus uitkomt al bananen in zijn oren heeft heeft roepen weinig zin dus moesten we hem met de hele roedel gaan halen. Die beslissing pakte vervelend uit want terwijl ik Jip aan de lijn slingerde zag een niet nader te noemen duitse staande dame uit onze roedel kans een hond uit de roedel van Marjolijn te beschadigen en wel zodanig dat Marjolijn ermee naar de dierenarts moest om de wond te laten hechten. Heel vervelend allemaal maar we begrepen dat het uiteindelijk is goedgekomen en netjes is gehecht.

Een betere ontmoeting hadden we even later met de roedel van de Daily Walk, ondanks de hitte werd er flink op los gespeeld. Iets later dan gepland gingen we weer het bos uit…