Met de ochtendploeg naar het strand

strand

Bewolkt met een stevige bries, prima strandweer voor de ochtendploeg!

Het eerste uur kwamen we nauwelijks iemand tegen, pas op de terugweg kwamen er wat mensen het strand op. Bijvoorbeeld de mevrouw die heel hard panisch “Ga Weg!!!!” gilde tegen Roka en Spook die haar boerenfox vriendelijk kwamen begroeten?! En even later de onvermijdelijke meneer met werpstok en zwarte labrador waar we met een grote boog omheen probeerden te lopen maar meneer deed zijn uiterste best om ons de pas af te snijden zodat hij nog nét een bal voor de roedel langs kon gooien. Gelukkig had ik dit voorzien en de echte ballenfetisjisten al aan de lijn geslingerd waardoor we snel een omtrekkende beweging de andere kant uit konden maken.

Terwijl meneer zijn weg langs de branding vervolgde zag ik de roedel van collega Bas onze kant opkomen. Zodra meneer deze roedel passeerde deed hij hetzelfde, hop, een bal voor de roedel langsgooien met uiteraard direct een knokpartij tussen zijn hond en enkele ballenrovers tot gevolg. Nu schreeuwde meneer moord en brand. Het lukte Bas om heel snel enkele types aan te lijnen, de knokkers én zijn roedel onder controle te krijgen en daarna de bal aan een van zijn honden te ontfutselen en terug te geven aan meneer. En je gelooft het niet; meneer gooit daarop direct de bal weer dwars door de roedel om vervolgens heel hard te gaan gillen dat er een hond met de bal vandoor gaat.

Ik fantaseerde inmiddels hoe ik een flinke aanloop zou nemen om de werpstok oneindig diep bij meneer zijn rectum in te schoppen maar die voorpret maakte eigenlijk al dat ik de situatie kalm kon opnemen. Bas besloot het er ook maar bij te laten en wandelde verder met zijn roedel. Voor ons was het al tijd om iedereen aan te lijnen en het strand te verlaten. We zagen nog net hoe meneer de bal voor een groepje mensen met honden langs gooide en daarna schreeuwend achter een hond met zijn tennisbal aanholde… *zucht*