Een vrijdag aan zee

Mister Dog vertoefde weer eens een dagje aan zee.

Het ophaalschema was door een druk ochtendprogramma met garagebezoek en huurbus regelen een beetje aangepast vandaag en de wandelingen wat ingekort (hoewel dat laatste nauwelijks gelukt is).

Toen de ochtendploeg zijn entree maakte op het strand doemde er vanuit de mist een horde ruiters op. Mijn paardenmeisjesalarm begon meteen te piepen en met versnelde pas stuurde ik de roedel keurig in het gelid richting branding opdat de horde ons kon passeren. Er klonk zowaar een bedankje vanuit de horde. Verbaasd keek ik op om direct in de volgende verbazing te vallen; het was Prinses Beatrix in hoogsteigen persoon die ons bedankte, wat een welopgevoed paardenmeisje is dat!

Na deze vorstelijke start verviel de roedel al snel in de normale vrijdagmorgenroutine; iedereen aanblaffen, op vreemde honden jagen, vieze dingen van het strand eten, ongeoorloofd in de duinen verdwijnen, etc, etc.

De middagploeg mocht onder zonniger omstandigheden aan de slag. Ook in de middagploeg vierde de rebellie hoogtij maar omdat er a. helemaal niemand meer op het strand liep en het b. bijna weekend was hebben we ons daar maar niet meer al te druk om gemaakt.

  • Een compilatie van de ochtend- en middagwandeling

schemer

  • toch iets later dan gepland, het schemert al bijna

vrijmibo

  • Op de parkeerplaats staat alles al gereed voor de vrijmibo