Even voorstellen…

even voorstellen bobbi

Hallo mijn naam is Bobbi, hagelwitte golden retriever en ik ben een hele grote dame van net een jaar oud.

Ik mocht op proef met de dinsdagmiddagploeg mee naar de Scheveningse Bosjes. Bij het ophalen was ik heel enthousiast, logisch want Mister Dog woont bij mij in de straat dus die kende ik allang.

Toen we bij het bos aankwamen werden we een voor een aangelijnd en bleken er nog veel meer honden uit de bus te komen dan ik verwacht had dus toen ben ik maar even gaan liggen zonder me te verroeren. Uiteindelijk trokken ze met z’n allen toch iets harder dan ik dus er zat niets anders op dan mee te lopen, spannend hoor. Bij de speelvlakte mochten we allemaal los, iedereen kwam even snuffelen en een paar van de jongens deden oneerbare voorstellen maar die kregen direct een standje van Mister Dog.

Het werd een hele relaxte wandeling, sloom bijna, dat kwam door de warmte zei Mister Dog en veel meer actie dan door het gras rollen en kuilen graven in het zand zat er niet in met deze middagploeg. Ik vond het uiteindelijk zeer geslaagd – vooral de koekjes! – en ga vanaf nu iedere dinsdagmiddag mee, tot volgende week!

even voorstellen bobbi

One thought on “Even voorstellen…

Comments are closed.