Even voorstellen…

nina

Hallo allemaal, mijn naam is Nina Baroness de la Champ de Feu en ik ben een flatcoated retriever van ruim drie jaar. Mijn vrienden noemen me gewoon Nina.

Eigenlijk zou ik me al maanden geleden bij de wandelclub van Mr Dog aansluiten maar bij ons thuis was eerst nog van alles aan de hand, eerst een verhuizing en toen ook nog eens een verbouwing en toen dat af was moesten ze ineens een baby, het hield niet op… maar vandaag was het dan eindelijk zover!

Om het extra spannend te maken mocht ik vandaag mee met de leenauto. De echte bus kende ik al maar die staat momenteel bij de garage op de intensive care. Best gezellig overigens zo’n leenbusje, met z’n allen vanuit de laadruimte proberen zo hard mogelijk aan de oren en de bril van Mister Dog te likken tijdens het rijden, in koor naar voetgangers blaffen, Spook die zich over de afscheiding weet te manoeuvreren om alle boterhammen van Mister Dog op te eten, een en al pret!

We reden vandaag naar het Zwarte Pad voor een workshop Uitwaaien Voor Gevorderden. Dat werd natuurlijk een chaos, het is een gegeven dat iedere hond volledig flipt bij harde wind, het werd rennen vliegen vallen opstaan en weer doorgaan. Natuurlijk werd ik even getest door de heren. Dat was snel klaar kan ik u vertellen, ik was ze allemaal de baas, Roka ging op z’n rug, Jojo kreeg een koekje van eigen deeg en Gijs zal zijn ongewenste intimiteiten voortaan ook wel voor zich houden. Joep werd gelukkig door de roedelcoach tot de orde geroepen maar die komt ook nog wel een keertje aan de beurt. Daarna alle andere druktemakertjes nog even op hun nummer gezet en toen was het welletjes en zijn we keihard gaan spelen.

Mister Dog was zeer tevreden over mijn werkhouding zei hij en ik mag morgen gewoon weer mee!