Even voorstellen…

even voorstellen moos rottweiler australian cattle dog

Hoi ik ben Moos! Ik ben een tweejarige rottweiler/australian cattle dog mix en vandaag mocht ik voor de eerste keer mee. Bijna voor de laatste keer ook maar ik geloof dat we het morgen toch nog eens gaan proberen.

Omdat ik de roedel allang uit het bos kende en ook nog eens directe familie ben van Billy mocht ik vandaag meteen los. Dat ging super – totdat Jojo de hele tijd met me wilde armpje drukken. Omdat Jojo niet wilde horen dat ik dat niet leuk vond en hij zelfs weigerde naar Mister Dog te luisteren besloot ik dat ik er maar beter vandoor kon gaan. Ver weg. Heeel ver weg, vliegend over de duintoppen in een rechte lijn richting Wassenaar.

De hele club ging me toen zoeken. Wel een uur lang. Zelfs de strandpolitie werd ingeschakeld en die zagen me in de duinen staan maar ik ben een Duindorper dus daar liet ik me mooi niet door vangen. Wel super trouwens dat ze zo aardig waren om te helpen zoeken!

Pas nadat Mister Dog de hele bende aan een paal had vastgezet en met een hand vol brokjes onder drie prikkeldraadbarrières door was getijgerd om het hoogste duin te kunnen beklimmen vond ik het wel mooi geweest en liet ik me vangen om gedwee mee terug te gaan naar het strand. Daar kwamen we ook mijn baas nog tegen, waar die nou ineens vandaan kwam…

Braaf geduldig wachtend aan een paal terwijl Mister Dog door de duinen tijgert
Braaf geduldig wachtend aan een paal terwijl Mister Dog door de duinen tijgert

Een behoorlijk avontuur dus. Iedereen was veel te laat thuis maar ik durf te wedden dat ze de speurtocht hartstikke leuk vonden!

One thought on “Even voorstellen…

Comments are closed.