Dankjulliewel!

corona maatregelen

We gaan de tweede week van verscherpte maatregelen in.

Mijn hygiënemaatregelen zijn nog steeds (en meer dan ooit) van kracht. Er gaan nu minder honden met de uitlaatservice mee, een flink aantal zzp-ers zit zonder inkomsten thuis en gaat uiteraard zelf met de hond op pad. Daarnaast zijn er klanten die binnen de risicogroep vallen en om ieder contact vermijden en een andere oplossing voor hun hond hebben gevonden.

Daar staat tegenover dat mijn geweldige clientèle mij momenteel overal steunt, mensen die thuiswerken en hun hond toch meesturen op het moment, sommigen die aanbieden om vooruit te betalen, anderen die de gemiste wandelingen toch willen betalen (dat hoeft allemaal uiteraard niet) en mensen die de hond juist extra dagen mee laten gaan nu. Echt heel lief hartverwarmend allemaal!

Zolang het onder de omstandigheden en volgens de richtlijnen kan blijf ik aan het werk. Samen komen we er wel uit de komende periode, vanaf deze plek een hele grote

Dankjulliewel!

Sterkte allemaal en pas goed op uzelf.

Dit applaus is voor jullie:

via GIPHY