Fijne strandwandelingen op dinsdag

dinsdag

Na de gure nattigheid van gisteren zat het vandaag behoorlijk mee, we hebben zelfs lekker in zon gelopen.

Iedereen zette zijn beste beentje voor vandaag en zo kwamen we zelfs zonder kleerscheuren langs paarden en shovels (ok, iedereen voor de zekerheid even aangelijnd toen er over de volle breedte van het strand keihard achteruit werd gereden). Slechts twee kleine incidentjes vandaag:

Lolita, onze nieuwste aanwinst, wist haar proeftijd wat op te rekken door eenmaal los (wel aan de lange lijn) steeds verder weg te gaan van de roedel. Gelukkig heeft onze casanova Jip een enorme crush op haar en ging hij haar achterna. Dit resulteerde in een soort domino-effect want zodra Jip ergens op af rent gaat labrador Luna hem achterna en laat Luna nou één slechte eigenschap hebben die ditmaal goed van pas kwam; Luna hapt altijd in de lijn van honden die aan de lange lijn lopen, in dit geval lag Lolita dus al snel voor anker met een paar kilo labrador aan haar lijn. Opgelost.

Het andere incidentje betrof Benny die een tennisbal pikte van een werpstokkenfamilie en deze vervolgens weigerde af te geven. Benny bleef vervolgens aan de lijn totdat hij de bal losliet, ik heb niet geklokt maar schat dat het een kleine 30 minuten duurde voordat een frolicje het eindelijk wist te winnen van zijn bal. Laat die ballen toch thuis mensen.

Maar verder, zoals gezegd, zonneschijn en gezelligheid alom, wat een verademing na gisteren!

  • enkele fragmenten uit beide wandelingen van vandaag