Strandwandelen op maandag

strandwandelen op maandag

De maandag begon ietwat chaotisch…

De ochtendploeg was een stief kwartiertje in de weer met achtereenvolgens een ballende meneer met hond recht voor de strandopgang, een andere meneer die zijn nieuwe hond kwam voorstellen, de volgende meneer met hond en bal die we geduldig wachtend een voorsprong gaven en die zich toen we eindelijk konden bewegen omdraaide om al ballend dwars door de roedel te lopen *zucht*, een meneer met ongecastreerd hondje dat de boel nog even extra kwam opfokken en toen dat eindelijk achter de rug was dachten we heel even te gaan chillen bij de roedels van collega’s Misja en Suzanne die verderop op het strand aan het spelen waren maar dat werd door onze – inmiddels iets te enthousiaste – bende direct een chaos waarop husky Hachi het voor gezien hield en er vandoor ging.

Het had even wat voeten in de aarde om haar – samen met de hele roedel – te gaan ophalen en toen dat eindelijk gelukt was moesten we Bailey zien te vangen want die had in de tussentijd een bal gevonden en als Bailey een bal vindt vallen – op een restje reukvermogen na – al zijn zintuigen uit en is er geen land meer met hem te bezeilen. Goed, met de hulp van collega Misja konden we minuten later een tennisbal armer en een labrador rijker eindelijk echt aan de wandeling beginnen.

Omdat de chaotische toon was gezet zat er tijdens het wegbrengen van de ochtendploeg / ophalen van de middagploeg ook van alles tegen. Het hoogtepunt was toch wel dat ik er bij het uitladen van de middagploeg bij het strand achter kwam dat we een gezellige beagle vergeten waren op te halen. Uiteraard woont die precies helemaal aan de andere kant van het ophaalgebied. Een tikje later dan gepland kwamen we met de middagploeg voor de tweede keer bij het strand aan dat inmiddels gelukkig helemaal verlaten was waardoor we meteen lekker van start konden gaan.

Enfin, de kop van de week is er af!

  • De ochtendploeg

  • De middagploeg

One thought on “Strandwandelen op maandag

Comments are closed.