Plastic schoenen

boots

Zowel privé als tijdens het werk verplaats ik mij steevast in een paar chelsea boots van Blundstone.

Uitstekend comfort, veterloos in/uitstapgemak en uitermate geschikt voor avonturen in the great outdoors. Ondanks het comfort schuurde het leer een beetje met mijn vegetarische bestaan en op zoek naar een diervriendelijk alternatief heb ik lui vanachter mijn laptop bij Zalando een paar vegan (lees: nep-lederen) chelsea boots besteld.

Het model pakte in het echt iets minder stoer uit dan op de foto, het voelde de eerste schreden een beetje als naar dansles* gaan ipv eropuit te trekken met de roedel voor een stevige off road wandeling.

*dansles is sowieso niet echt aan mij besteed, ik denk dat die arme Antoinette veertig jaar na dato nóg pijn in haar tenen heeft…

Vandaag ben ik ze gaan inlopen op het strand en dat viel me alleszins mee. Geen pijntjes, geen blaren en verrassend goede grip. Daarnaast zijn de voetsporen die in het zand achter blijven nét echt! 😃 Of ze duurzaam zijn moet de tijd uitwijzen maar het is in ieder geval weer een stap richting een nog diervriendelijker bestaan.

Alleen die nette looks hè… 🤔