Even voorstellen…

fida

Hallo allemaal, Fida is de naam!

Ik ben een herder x retrieverdame van bijna een jaar oud. Ik woonde eerst op een boerderij en daar heb ik niet zoveel positieve ervaringen met mensen opgedaan, wel met honden en die vind ik dan ook het allerleukst. Mijn nieuwe bazin was vroeger al klant bij Mister Dog met haar schots en scheef geassembleerde franse bulldog Billy die helaas niet meer onder ons is.

Daar waar Billy nogal aan grootheidswaanzin leed ben ik het tegenovergestelde, ik kijk graag de kat een beetje uit de boom waar het mensen betreft. Toen Mister dog een half jaar geleden langskwam voor de intake heb ik me zelfs nauwelijks laten zien, wat een enge man vond ik dat! Inmiddels heb ik twee keer samen met mijn bazin meegewandeld met de roedel en vorige week zelfs al een keertje alleen. Dat ging toen bij het ophalen nog niet vlekkeloos, ze hadden bij mij thuis Mister Dogs halsbandenblog nog niet gelezen en ik sprong in plaats van de bus in zo de halsband uit de stoep af en liet me daarna mooi niet meer pakken. Gelukkig was Mister Dog zo stom om de voordeur weer open te zetten zodat ik snel weer veilig naar binnen kon rennen.

Ditmaal vond ik het al minder eng om mee te gaan en eenmaal op het strand was ik zo relaxed dat ik zelfs al ‘los’ mocht. Dat ‘los’ staat tussen aanhalingstekens omdat er wel nog een paar meter lijn achter mij aan fladderde maar dat mocht de pret niet drukken. Ik heb echt heel leuk gespeeld, vooral Sita (retriever-bloed hè) en Molly vond ik helemaal de bom. Typetjes als Benny en Luana ben ik nog niet helemaal klaar voor, wat een druktemakers zijn dat zeg, maar die komen nog wel aan de beurt, let op mijn woorden!

Al met al was het een super leuk uitje, volgende week ben ik weer van de partij, tot dan!