Strand en bos op woensdag

woensdag

Korte videoverslagjes van de wandelingen van woensdag.

De ochtendploeg ging voor een flinke strandwandeling naar het Zwarte Pad. We gingen weer voor de kilometers en dat was heerlijk. Na afloop werd ondergetekende op de parkeerplaats getrakteerd op een verse kop koffie met iets lekkers door een jarige Uitlaatjuf, wat een aangename verrassing!

De middagploeg zag zich door versnipperde (onweers)buitjes genoodzaakt te schuilen in het bos. Omdat we bij aankomst bij de Scheveningse Bosjes door de uitlaatbusjes het bos niet konden zien tikten we het gaspedaal nog even aan om in het hondenbos bij landgoed Clingendael te gaan wandelen.

  • De ochtendploeg maakt kilometers op het strand

  • Iedere vierkante centimeter van het hondenbos bij Clingendael wordt besnuffeld door de middagploeg