Dit was de vrijdag

vrijdag

We reden met de ochtendploeg in eerste instantie richting strand.

Daar aangekomen bleken er bij het raadplegen van buienradar talloze onweersbuitjes om ons heen te bewegen. Het strand is dan niet de beste optie (we kunnen daar zomaar op drie kwartier lopen van de bus zijn als het begint te onweren) dus snel de plannen bijgesteld en naar de Scheveningse Bosjes gereden.

Daar hebben we even lekker gegraasd, gespeeld en gewandeld totdat het in de verte begon te rommelen. Omdat er nogal wat types mee waren die niet zoveel op hebben met onweer zetten we de wandeling aangelijnd voort en zaten we net voor de onweersbui ons bereikte weer in de bus.

Van filmen kwam weinig terecht, u zult het met deze kruimels moeten doen:

  • De ochtendploeg in de Scheveningse Bosjes

De middagploeg ging aan de slag op de Zandmotor in Monster. Het werd een lekker energieke wandeling en we hielden het overwegend droog. Omdat we tussen de wandelingen door nog wat verantwoorde vrijdagmiddagsnacks hebben gescoord bij de dierenboetiek bleef de roedel opmerkelijk netjes bij mij in de buurt. Een perfecte afsluiter van de wandelweek…

Een extra lang filmpje om het weekend mee door te komen:

  • De middagploeg op de Zandmotor