Een natte woensdag in de bosjes

natte woensdag

Nat was het vandaag!

Dat was direct te merken aan de drukte in het verkeer (iedereen zat in de auto). Buiten dat was het vandaag Nationale Buitenspeeldag waardoor veel straten op onze route waren afgesloten. Tel daar nog een aantal vuilniswagens bij op en voor je het weet ben je bijna een uur later in het bos met je roedel.

Dus ook later weer uit het bos, alle honden moeten afdrogen, snel nog even langs huis voor droge kleren en schoenen en zo waren we ‘s middags ook behoorlijk aan de late kant…

Filmen met een drijfnatte telefoon ging ook niet helemaal naar wens; alle special effects (repeterend in/uitzoomen, duistere bosscènes à la Blair Witch Project, David Hamilton-achtige soft focus effecten, etc, etc) zijn dan ook geheel buiten onze wil veroorzaakt door water op respectievelijk touch screen en cameralens…

De honden trokken zich overigens geen zier aan van al dit kleine leed, die maakten er gewoon een zeiknat superfeestje van. En omdat we hier en daar een doorwaadbare plaats aantroffen konden we ook nog een beetje kilometers maken.

  • Woensdagochtend

  • Woensdagmiddag