Twee strandwandelingen op donderdag

twee strandwandelingen op donderdag

Een heerlijk dagje strand vandaag.

De uit de kluiten gewassen ochtendploeg had er zin in en trok mij voordat iedereen van de lijn mocht bijna de zee in. We liepen het klassieke rondje; heen over het strand, terug door de duinen.

De middagploeg trok me zo mogelijk nog harder naar de zee. Er werd lekker pittig gespeeld vanmiddag en met maar liefst drie Ierse terriërs in ons midden zat het qua blaffen ook wel snor. Op de terugweg naar de bus liepen we op met de roedel van de Uitlaatjuf en dat werd weer een ouderwets gezellige bende.

Ierse puber Finn presteerde het om een stuk verderop twee ongekleed zwemmende dames het leven zuur te maken. Hij ging echt iets te ver toen hij tegen hen opsprong zodra ze het water uitkwamen en zich niet door hen liet wegjagen. Omdat ik het zowel gênant als een tikje onhandig vond om met een hele roedel in mijn kielzog naar twee naakte dames te sprinten om in te grijpen riep ik de longen uit mijn lijf, zonder resultaat… Gelukkig kan de Uitlaatjuf heel lief roepen (kan ik niet) en kwam de belhamel alsnog onze kant op.

Mocht u toevallig meelezen: Sorry nog dames!

Een compilatievideo van beide wandelingen: