Nanna’s afscheidsfeestje

nanna's afscheidsfeestje

De dag die je wist dat zou komen…

Vandaag was het dan zover, Nanna – onze duitse staande schone die helaas ver buiten ons ophaalgebied gaat wonen – was voor de allerlaatste keer met ons mee.

Ze had hier gelukkig wel een prachtige dag voor uitgekozen dat maakte het afscheid direct een stuk vrolijker. Wat ook enorm hielp was de exorbitante hoeveelheid delicatessen die ze had meegenomen om uit te delen, daar hebben we de hele dag door van genoten de roedel is nog nooit zo netjes bij elkaar gebleven…

Nanna mocht kiezen waar er gewandeld ging worden en dat werd dus twee maal zwarte pad en dan het liefst een beetje in de duinen. Dat laatste had ik wel zien aankomen; vorige week hebben we daar namelijk al de eerste reeën mogen spotten. Helaas voor Nanna lieten de reeën zich vandaag niet zien maar het mooie weer en de traktaties compenseerden dit ruimschoots.

Het werden twee heerlijke wandelingen en iedereen deed zijn/haar uiterste best om het zo gezellig mogelijk te maken, echt genieten was dat en ik was vandaag oprecht trost op de roedel, wat een bovenstebeste brave kanjers allemaal!

Tijdens de middagwandeling nam Nanna speciaal voor de foto boven dit stukje nog even haar favoriete pose aan opdat we ons haar op haar allerbest kunnen herinneren.

Het ga je goed Nanna, bedankt voor alle stillevens en jachttaferelen, veel geluk in je nieuwe huis en heel veel plezier bij de nieuwe uitlaatservice. We komen je ongetwijfeld nog heel vaak tegen op ons favoriete strand!

  • Nanna’s laatste wandelingen met de wandelclub van Mister Dog