Maandagmiddag in het bos

bos

Ons vermoeden dat de horde pre-prinsjesdagtoeristen na het vertier massaal aan de wandel zouden gaan op ‘ons’ strand bleek juist, er zat voor de middagploeg weinig anders op dan uit te wijken naar het bos. Geen straf overigens, we hebben er heerlijk gewandeld.

Molly liep slechts een maal weg, samen met Buddy van de concurrentie die we vorige week nog in onze roedel te gast hadden, Aaf had de pech dat er veel kinderen in het bos waren (niet bepaald Aafs favoriete creaturen), nieuweling Eli had het reuze naar haar zin terwijl haar huisgenote Layla als vanouds in haar rol van rauwdouwer zat en brutale ventjes als Maxx en Ozzie flink de oren waste. Labradors Penny, Duke en Bailey ruimden ondertussen – geholpen door Tess en Scharrel – het hele bos netjes op. Voor we het wisten zat de middagshift er alweer op.

De echte uitdaging was vandaag het verkeer. Met een afgesloten Scheveningseweg en de afsluiting Segbroeklaan/Sportlaan mag het een wonder heten dat we slechts een uurtje later thuis kwamen vandaag.