Even voorstellen…

even voorstellen bruun

Hallo allemaal, Bruun is de naam, ik ben een twee jaar jonge Kroatische schone van nogal gemengde komaf.

Omdat er bij de baasjes van Roef een plekje over was nadat ze afscheid van haar moesten nemen was ik van harte welkom om bij hen te komen wonen en zodoende mag ik ook met Mister Dog mee. Wie afgelopen zaterdag op Mister Dogs verjaardagsstrandfeestje was heeft mij waarschijnlijk al even gezien.

Vandaag werd ik dus voor het eerst opgehaald met de hondenbus om mee te gaan met de woensdagmiddagploeg. Die bus vond ik wel even schrikken maar na een paar frolicjes durfde ik het wel aan om erin te springen. We reden met de hele club naar het strand en daar moest ik eerst even aan de lijn blijven – heel flauw want de rest was leuk los aan het spelen – maar omdat ik zo braaf naar mijn naam luisterde mocht ik al snel los. Daar begint het leuste stukje, ik heb direct iedereen uitgedaagd om lekker te spelen. De meesten waren daar wel voor in maar de oudere dames vonden het nodig om mij even te testen. Kon mij niet schelen, ik ren toch veel harder. Uiteindelijk heb ik non-stop gespeeld totdat we weer naar de bus moesten. Die bus vond ik al helemaal niet eng meer en ik wilde er als eerste in.

Volgens Mister Dog ben ik dik geslaagd en een vrolijke aanwinst voor de roedel. Ik kijk alweer uit naar de volgende keer, woensdag ben ik weer van de partij, tot dan!

One thought on “Even voorstellen…

Comments are closed.