De middagploeg luidt het weekend in op de Zandmotor

zandmotor

Zo klein als de ochtendroedel was, zo groot was de middagploeg.

Zaak dus om lekker de rust op te zoeken en die vonden we op de Zandmotor bij Monster. Met zowel Dirk als Molly in onze gelederen bleef het even spannend hoe de taakverdeling er vandaag uit zou zien. Dat werd ons op de terugweg pas duidelijk. Terwijl iedereen vanaf het strand terugliep naar de lagune boog Molly ineens linksaf richting Kijkduin. Het bleek haar beurt om weg te lopen. Ver weg ging ze op een heuveltje moeilijk staan kijken. Wij keerden haar onze rug toe en liepen op ons gemak richting strandopgang. Vanuit mijn ooghoek zag ik haar nog even een poging doen moeilijk te blijven staan kijken maar uiteindelijk koos ze eieren voor haar geld en besloot ze ons op gepaste afstand te volgen. Bij de strandopgang vond ik een Duitse toerist bereid om op haar lange lijn te gaan staan en zo keerden we met een voltallige roedel huiswaarts. Weekend!