Norberts Verjaarsdagsfeestje

norbert

Feest! Norbert werd alweer vier jaar en had de hele woensdagmiddagploeg uitgenodigd voor zijn feestje op de Zandmotor bij Monster. We hebben gezongen totdat we geen stem meer hadden en gespeeld tot we er bij neervielen.

Uiteraard was er ook een heerlijke traktatie. Het uitdelen daarvan was echter niet zonder risico; Nanna werd er zo wild van dat ze een hap uit mijn vingers nam. Gelukkig zitten er in mijn honden ehbo-kit ook wat mensenzaken zoals pleisters. Die pleisters zitten dan weer in een krakend plastic zakje en triggerde bij Duke de onweerstaanbare behoefte de pleisters uit mijn hand te grissen en er mee weg te rennen om ze elders op te peuzelen. Gelukkig voor mij was het zijn smaak niet en kon ik ze terugruilen voor een frolicje en wist ik er vervolgens nog een paar ongeschonden centimeters vanaf te knippen.

Afgezien van dit incidentje was het een zeer geslaagd feestje, het was perfect wandelweer en iedereen bleef keurig netjes in de buurt van de traktaties de rest van de wandeling.

Van harte Norbert en nog vele jaren!