Even voorstellen…

boeff

Hi! Mijn naam is Boeff,

ik ben een Mini Bull Terriër (het bonsai boompje onder de bull terriërs) van ruim anderhalf jaar en Puber is my middle name!

Omdat de bus van Mister Dog weer eens bij de garage staat mocht ik in een mandje voorin in de leenauto. Dat was handig want zo kon ik Mister Dog tijdens het rijden mooi helpen met het vinden van zijn broodtrommel. En zijn banaan. En de Frolicjes. En de runderlong. En de pensstaafjes. En de tennisballen.

Met de roedel in het bos was heel leuk. Er zaten een stuk of vijf labradors bij die helemaal nergens naar luisterden en overal maling aan hadden, echt lachen met die gasten! En dan die grote, Joep, vond ik echt supercool maar ook wel een beetje een eikel. Ik wilde dertig keer tegen hem opspringen en bij negenentwintig kreeg ik al een snauw.

Ik ben best een stoere meid – nou ja, in ieder geval niet zo’n meisje-meisje – maar het leek me een beter idee om dan maar tegen alle andere honden op te springen, zo hard mogelijk. Jammer dat Mister Dog aan de andere kant van de lijn zat want daardoor miste ik ze telkens nét.

Morgenmiddag mag ik weer mee en ik ben nu al benieuwd wat hij dan op zijn brood heeft…

  • De maandagmiddagploeg in het bos