Rogz for dogz anekdotes en toeval bestaat niet

rogz for dogz

Grappige anekdote, ik kwam afgelopen donderdag het strand af en miste één lijn bij het aanlijnen (ik heb de gewoonte er altijd eentje extra mee te nemen tijdens de wandelingen, dus aantal honden + 1). Ik besloot deze vernietiging van bedrijfskapitaal voor lief te nemen want teruggaan om te zoeken was geen optie, ik moest de ochtendploeg thuisbrengen en onderwijl de middagploeg ophalen.

Ik check nog even mijn ophaal/terugbrenglijstje en zie dat ik eerst Spook ga ophalen.
Precies op dit moment krijg ik een appje van de mama van Spook, die net op het strand was gaan hardlopen en een turquoise rogz-lijn had gevonden… Toeval bestaat niet! 😀

Rogz

  • Toeval bestaat niet!

Daar was ik dus bijzonder blij mee, het zijn namelijk niet de goedkoopste lijnen op de markt.
Mama van Spooky: Bedankt! 🙂

Andere leuke anekdote:
Benita (eigenaresse van Dierenboetiek Reinken) bracht een tijdje terug een bezoekje aan het Rogz hoofdkwartier in Zuid-Afrika en maakte daar een fantastisch filmpje:

Tijdens mijn bezoek aan Kaapstad, kan een bezoek aan de Rogz fabriek natuurlijk niet ontbreken!
Wát een warm onthaal!
Wát verrassend!
Wát een kwaliteit!
Alles is met de hand gemaakt.
Natuurlijk te koop bij Dierenboetiek Reinken!
#RogzRock’s


Het leuke is dat ze al die vrolijkheid bij Rogz intercontinentaal weten te behouden want toen ik Mister Dog in het leven riep en mijn eerste kluwen turquoise Rogz-lijnen bestelde vond de Nederlandse Rogz-vertegenwoordiger (ik verdenk Benita van medeplichtigheid) het zo leuk dat er zo’n lijn in het Mister Dog-logo zat verwerkt dat hij als verrassing alle maten halsband in de clubkleur bij de bestelling doneerde. Dat was echt een leuke opsteker bij de opstart van de uitlaatservice en ik ben Rogz-fan for life!